Nyföddfotografering av de minsta

När jag gått kursen i nyföddfotografering hos Kelly Brown behövde jag öva öva öva! Det är en sak att veta i teorin hur man ska gå till väga för att få till poserna och en annan att faktiskt lyckas. I början ville jag ge mig själv gott om tid med varje bebis utan stress så jag gjorde endast en eller några få poser per bebis. Detta informerade jag såklart föräldrarna om! De små bebisarna fick gott om tid på sig att somna gott. Om de inte ”ville” ligga i den pose jag planerat så gick jag direkt vidare till någon annan pose som bebisen var lättare att komma till ro i. Inte alla bebisar vill ligga på mage till exempel!

Jag ville fokusera på det mest basala och inte blanda in så mycket fotoprops eller outfits. Inte så mycket ”pynt”…
Ju mer bekväm jag blev desto fler poser testade jag. Men alla är vi barn i början!

Det här är alltså ett hopplock av bilder från några av mina första nyföddfotograferingar! Ibland fick jag till det :-)

nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto
nyfoddfoto

Share on: FacebookTwitterPinterest