Jag känner alltid för att dansa

Sprallig inuti, lugn utanpå beskriver mig ganska bra nuförtiden! Jag är full av idéer, drömmar och kreativa projekt men koncentrerar mig gärna på en sak i taget. Mitt yngre jag älskade äventyr, resor och dans och jag gjorde mycket av det. Jag var aupair på Irland, hoppade bungyjump, lärde mig tidigt salsa, bosatte mig några år i Spanien, studerade tango i Buenos Aires... Jag bokstavligen dansade mig igenom livet - trots min reumatism som varit med mig ända sedan tvåårsåldern.

Efter trettio började dock lederna protestera och jag lade istället all min fokus på fotograferingen. Det var början på den väg som nu lett till att jag driver min alldeles egna fotostudio - Studio Lea - ett stenkast från mitt hem i Enskede. Här njuter jag av varje dag!

Jag delar mitt liv med min man Erik och vår son Hugo. Erik är min klippa, min bästa vän och min käraste danspartner. Vi träffades genom dansen men delar även passionen för foto. Hugo kom in i våra liv januari 2017. Han var väldigt efterlängtad! Mitt hjärta sväller över av kärlek till honom! 

Att bli mamma är något av det finaste som hänt mig. Det har dock gjort mig betydligt mera känslosam! Numera gråter jag lika lätt åt något glädjefullt och vackert som åt något sorgligt!

Bilder får mig att bli glad i själen och jag skulle väldigt gärna fotografera dig och din familj! Tveka inte att höra av dig!