Foto: Matilda Söderström

Jag känner alltid för att dansa

Mitt yngre jag var bra på att gå på händer, jonglera och klättra, och älskade äventyr, resor och dans. Jag gjorde mycket av det! Jag var aupair på Irland, hoppade bungyjump, dansade salsa, bosatte mig några år i Spanien och studerade tango i Buenos Aires. Jag bokstavligen dansade mig igenom livet - trots min reumatism som varit med mig ända sedan tvåårsåldern.

Efter trettio började dock lederna protestera och jag lade istället min fokus på familjen och fotograferingen. Det var början på den väg som nu lett till att jag driver min alldeles egna fotostudio - Studio Lea - ett stenkast från mitt hem i Enskede. Här njuter jag av varje dag!

Jag delar mitt liv med min man Erik och vår son Hugo. Erik är min klippa, min bästa vän och min käraste danspartner. Vi träffades genom dansen men delar även passionen för foto. Hugo kom in i våra liv januari 2017. Han var väldigt efterlängtad! Mitt hjärta sväller över av kärlek till honom! 

Att bli mamma är något av det finaste som hänt mig. Det har dock gjort mig betydligt mera känslosam! Numera gråter jag lika lätt åt något glädjefullt och vackert som åt något sorgligt!

Innan jag satsade helt på fotografin så var jag arbetsterapeut. Något som jag känner starkt för är alla människors rätt till ett självständigt liv och jag önskar att världen välkomnade olikheter mer än den gör idag.

Bilder får mig att bli glad i själen och jag skulle väldigt gärna fotografera dig och din familj! Tveka inte att höra av dig! 

 

Fotograf med Gesällbrev

Medlem i: