Jag känner alltid för att dansa

Sprallig inuti, lugn utanpå beskriver mig ganska bra nuförtiden! Jag är full av idéer, drömmar och kreativa projekt men koncentrerar mig gärna på en sak i taget. Mitt yngre jag älskade äventyr, resor och dans och jag gjorde mycket av det. Jag var aupair på Irland, bosatte mig några år i Spanien, studerade tango i Buenos Aires... Jag har fått dansa uttrycksfull argentinsk tango för några av tidernas största "tangueros"! Jag bokstavligen dansade mig igenom livet - trots min reumatism som varit med mig ända sedan tvåårsåldern.

Efter trettio började dock lederna protestera och jag lade istället all min fokus på fotograferingen. Det var början på den väg som nu lett till att jag driver en egen fotostudio - Studio Lea - ett stenkast från mitt hem i Enskede. Här njuter jag av varje dag!

Jag delar mitt liv med min man Erik. Han är min klippa, min bästa vän och min käraste danspartner. Vi träffades genom dansen men delar även passionen för foto. Sedan i januari är vi välsignade med en liten Hugo i våra liv! Han är det bästa vi gjort och mitt hjärta sväller över av kärlek till honom!

Jag skulle väldigt gärna fotografera dig! Välkommen att höra av dig!