Priser Barn & Familj

Det är med bilder vi fryser ögonblicken som vi år framöver kommer att titta tillbaka på och minnas med ett leende. Bilder är viktiga. Det är oftast det bästa vi lämnar efter oss till våra närmsta.

Glöm inte fånga era ögonblick!

 

FOTOGRAFERINGSKOSTNADER

Som privatperson fotograferar du dig mot en kostnad som täcker en till en och en halv timmes fotografering och en bildvisning. De bilder man vill ha köper man på bildvisningen. Avgiften för 1 – 1,5 timmes fotografering är samma oavsett om det är en eller fler som ska fotas, om ni är en familj eller ett brudpar. Fotograferingsavgiften varierar dock beroende på om det är en vardag eller helg, i min studio eller utomhus på annan ort. Titta gärna på bilderna här på hemsidan för att beskriva vad det är för fotografering du vill boka!

Porträttfotograferingar 60-90 min:
900 kr – vardagar i studion eller utomhus på en av mig föreslagen plats
1500 kr – vardagar utomhus på en av dig föreslagen plats eller på annan ort
1500 kr – lördag – söndag i studion eller utomhus på en av mig föreslagen plats
1800 kr – lördag – söndag utomhus på en av dig föreslagen plats eller på annan ort

Övrigt:
Djurfotografering, 30 min – 500 kr

Ettårsfotografering av barn som tidigare fotograferats hos mig, 30 min – 0 kr vardagar, 500 kr lördag – söndag

CV-fotografering i studio, 20 min inkl. 3 digitala högupplösta filer – 1500 kr

Smash-the-cake-fotografering i dagsljusstudio – 1500 kr + tårta som ni själva tar med eller köper från mig (250 kr)

Körkorts- idkorts- och färdtjänstkorsfotografering, inkl. ett ark med 8 minibilder – 300 kr

Försäkringsfotografering (dok. av ärr ex.) inkl. 3 digitala filer – 300 kr

Stadshusvigsel Stockholm/Nacka + porträtt i anslutning – 2500 kr
Stadshusvigsel Stockholm/Nacka + porträtt i anslutning inkl. ett 10-sidigt album med de finaste bilderna – 9900 kr

Vintage Photobooth på festen – 6000 kr för 2 tim
inkl. ett album med de bästa bilderna

Boudoirfotografering – 1500 kr
Fotografering i dagsljusstudio, på hotell eller Häringe slott. Viss kostnad för hotellhyra kan tillkomma.

Dokumentär fotografering av förberedelser på bröllopsdagen – 3500 kr
Inkl. digitala filer, ca 40 st

 

PRISER PÅ PRODUKTER

När du går från fotograferingen får du med dig en utförlig prislista med både a-la-carte-meny och olika rabatterade paket. 2-3 veckor senare träffas vi för en bildvisning. I studion finns många exempel på vad du kan göra med dina bilder. Det finns allt från exklusiva album till enklare inramningar. Det finns i stort och i smått, traditionellt och modernt och i många olika prisklasser. Till exempel kan du köpa ett album med dina favoritbilder för 2800 kr eller en inramad bild i 18x24cm för 600 kr.

Du har fina rabatter just på bildvisningen, mellan 5-30%, men du är inte bunden att köpa någonting.

Exempel på priser (innan rabatt!)

 • Bild på matt fotopapper 18x24cm 590 kr
 • Bild på matt fotopapper 20x30cm inkl. den matchande digitala filen – 950 kr
 • Bild på fineartpappeer 30x40cm i ram inkl. den  matchande digitala filen – 2300 kr
 • Ramar – från 200 kr
 • Picture blocks – från 950 kr
 • Standouts – från 1500 kr
 • Album – från 2800 kr
 • Fotoböcker där digitala filer ingår – från 6900 kr
 • Image box med 10st bilder på fineartpapper – från 4900 kr
 • En högupplöst, retuscherad digital bild – 890 kr
 • Paket med 5 digitala bilder för privat bruk – 3900 kr

 

 

TIPS INFÖR DIN FOTOGRAFERING

 

Gravidfotografering
Du väljer själv om du vill bli fotad med svart eller vitt tema. Vi möts i studion och du har med dig lite olika typer av klädesplagg. Gärna enfärgat, vitt och svart och gärna axelbandslöst och strechigt. Jag är också van och duktig på smakfulla, artistiska nakenbilder. Tänk då på att inte ha på dig kläder som sitter åt och lämnar märken på huden när du kommer.

På ettårsfotograferingen kan du välja att göra en modern ”smash-the-cake-fotografering”.

 

 

Nyföddfotografering
Fotografering sker i dagsljusstudio eller traditionell studio när bebisen är 4-10 dagar gammal. Avsätt 2-4 timmar till denna fotografering. Vi börjar med bilder på er tillsammans med er bebis, och övergår sedan till poserade bilder. Fotograferingen i sig tar inte så lång tid, men en stor del av tiden går till att amma, byta blöja och vyscha till sömns. I studion är det varmt och det finns lugnande ljud som gör att bebisen känner sig trygg och sömnig! Det finns även skötbord. Ta med många blöjor, ev. ersättning till bebisen och något lättare i matväg till er själva – jag bjuder på kaffe/té och fika!

 

 

3-7 månadersfotografering
Det viktigaste när du bokar fotograferingen av din bebis är att det är mätt, piggt och glatt. Ofta är det förmiddagar eller tidig eftermiddag som fungerar bäst. Ta med lite olika plagg att välja bland, gärna enfärgat och i matta färger såsom pastell, ljusbrunt, naturfärg, vitt, ljusa jeans. Gärna enkla, enfärgade bodys som lämnar armar och ben bara. Undvik stora mönster och gälla färger. Såvida vi inte ska fota mot svart bakgrund så är mitt råd att undvika mörka färger och svart. Tänk på att ha en blöja som inte är mönstrad! Mörka mönster syns igenom vita plagg. Pampers finns exempelvis utan mörka mönster. Ta även med några leksaker eller snuttisar som barnet/barnen tycker om och som låter!

Glöm inte bort att det kan bli aktuellt att ni också är med på några bilder! Är barnet blygt i början eller trött i slutet av fotograferingen så kan det underlätta om ni håller i barnet. Tänk enkelt, ljust och enfärgat även till er själva!

 

 

Barnfotografering
Ett tips när man ska fota sina barn är att välja en tidpunkt för fotograferingen då barnen brukar vara mätta, pigga och glada. Ofta är det förmiddagar eller tidig eftermidag som fungerar bäst. Ta med lite olika plagg att välja bland, gärna enfärgat och i matta färger såsom pastell, ljusbrunt, naturfärg, vitt, ljusa jeans. Undvik stora mönster och gälla färger. Såvida vi inte ska fota mot svart bakgrund så är mitt råd att undvika mörka färger och svart. Välj då vita strumpor framför svarta, eller var barfota. Ta även med några leksaker som barnet/barnen tycker om eller som säger något om dem – till exempel en flöjt om de spelar flöjt, eller en fotboll om de spelar det.

Är vi utomhus kan det vara roligt med heliumballonger eller såpbubblor! Säg gärna till i förväg om ni önskar ballonger, så köper jag färger som matchar kläderna ni önskar ha på er! För 3 st. heliumballonger tar jag 300 kr.

 

 

Familjefotografering
De flesta familjefotograferingar jag gör är på helgen, eftersom det brukar vara lättast att tajma med när barnen är som piggast och gladast. Samma gäller här som jag har skrivit tidigare – ta med lite olika plagg att välja mellan, håll färgerna nedtonade och hellre enfärgat än mönstrat. Skippa stora mönster och logotyper på kläderna. Naturvitt, ljusbrunt och linne gör sig bra på bild utomhus i naturen! Är vi utomhus är det viktigt att tänka på att bilderna blir som bäst ju närmare soluppgång eller solnedgången vi kommer. Utomhus görs alltså dessa fotograferingar med fördel på vår och höst, då solen går upp lite senare och ner lite tidigare!

Ta gärna med saker som ni tycker om eller som säger något om er – till exempel instrument om ni utövar musik.

 

IMG_9253-2

 

Dokumenterande fotografering
Vid dop, födelsedagsfest eller ditt barns framträdande på en scen kan det vara fint att fånga ögonblicken precis som de är! Jag är med och dokumenterar det som händer utan att lägga mig i. Självklart kan en liten porträttdel ingå om ni önskar det.

1 timme – 1800 kr
2 timmar – 2500 kr

 

 

Bröllopsfotografering
Jag brukar alltid träffa mina brudpar innan bröllopsdagen. Jag bjuder på fika i min studio och ni får chans att bekanta er både med mig och med de vackra produkter jag har att erbjuda. Vi tittar på bilder, planerar er fotografering och jag berättar hur jag jobbar. Jag vill gärna höra om era önskemål och om ni har några särskilda bilder ni tänker er.

Boka gärna in ett möte med mig om ni funderar på att anlita mig! Glöm inte att ange vilket datum ni gifter er också, så kan jag direkt kolla ifall jag är ledig då!

 

 

Personporträtt
Avslappnade bilder på dig där det funkar bäst. På vintern görs dessa ofta i min studio med svart, grå, vit eller vinylbakgrund. På vår, sommar och höst görs de ofta utomhus i en miljö där du känner dig hemma. De vackra gränserna i Gamla Stan och de vackra färgerna vid Stockholms Stadshus inbjuder till exempel till intressanta porträtt.

 

 

Kärleksfotografering
En kärleksfull fotografering av dig och din partner. Glöm stela poser – här handlar det om att titta på varandra, viska gulliga saker i varandras öron och kramas. Bilderna kan till exempel användas i inbjudningarna till ert bröllop om ni planerar att gifta er.

Denna fotografering görs med fördel i en miljö som betyder något för er – till exempel en plats där ni spenderat mycket tid eller möttes på. En härligt grönskande plats på sommaren kan också vara rätt.

 

 

Gruppfotografering
Gruppfoton av fler än fyra vuxna personer tas med fördel utomhus, eftersom det är svårt att få plats i studion. Vi kommer tillsammans överens om en miljö där vi träffas för en timmes fotografering.

 

 

Studentfotografering
Vill du ha somriga utomhusbilder eller klassiska studiobilder? Det är upp till dig. Är ni flera? Kom ett helt gäng! Upp till fyra personer kan dela på en timmes fotografering – och då delar ni även på fotograferingskostnaden. På bildvisningen har ni fina rabatter och erbjudanden och väljer själva vilka bilder ni vill köpa och hur. Fråga mig gärna om ni vill veta mer!

 

 

En riktig egoboost!

Unna dig vackra bilder på dig själv! Lätt avklätt, smakfullt sensuellt och oväntat roligt! Kontakta mig några veckor i förväg för att boka!

Att stå framför kameran i underkläderna kanske låter läskigt men det dröjer inte längre förrän det känns både naturligt och riktigt kul! Jag har massor av ljuvligt romantiska tillbehör såsom slöjor, rosenblad, spetsparaply och pärlhalsband! Du får gärna ta med dig egna smycken också, och din partners favoritskjorta! Bilderna blir underbara. Gör det för dig själv, eller ge bort till din blivande make/maka!

Om bilderna är tänkta att bli en morgongåva att ge din partner på bröllopsdagens morgon, så ta gärna med de underkläder du kommer att ha på dig då!

 

 

Trash The Dress
En fotografering i det gyllene kvällsljuset i den finaste klänning du kommer att äga… Ett roligt sätt att säga hejdå till din bröllopsklänning! Begreppet kommer från USA men här i Sverige görs denna fotografering ofta i en lite snällare tappning! Vill du springa barfota på en äng, snurra runt bland såpbubblor, bada i höstlöv, vada i en stilla sjö eller rulla runt i sanden? Tillsammans kommer vi på hur vi bäst kan föreviga dig och din klänning!

 

Reseersättning tillkommer med 35 kr/mil om fotograferingen sker utanför Stockholms kommun