Priser företag

Bilderna på din hemsida och i dina sociala medier ska spegla vem du är och vad du erbjuder. De ska ge det intryck du vill ge och således hjälpa till att berätta det du vill säga. Jag är bra på att ta sådana bilder.

Det kan handla om att visa vad ditt företag erbjuder för tjänster, hur produktionen går till, hur produkterna ser ut eller något så enkelt som en proffsig profilbild. Jag har möjlighet att fota där det bäst passar dig – i min studio, utomhus i passande miljö eller på din arbetsplats. I priserna ingår en konsultation innan fotograferingen, för att du ska veta vilka kläder som passar bäst, vad du ska tänka på inför fotograferingen och vart det blir bäst att fotografera. Dessa priser är ungefärliga och beror på var vi fotar, för exakt pris kontakta mig för offert!

UngaReumatiker1

Fotograferingskostnad personporträtt 1 tim: 500 kr – du köper sedan till efteråt de bilder du vill ha (utan minsta köp eller köptvång)

Bilder med fri användningsrätt på nätet eller i tryck: 1200 kr/st

3 bilder med fri användningsrätt på nätet eller i tryck: 3000 kr

5 bilder med fri användningsrätt på nätet eller i tryck: 4500 kr

CV-fotografering i studio där 1 digital bild ingår för användning i marknadsföringssyfte (både högupplöst och lågupplöst): 950 kr

Dokumenterande fotografering i 2 eller flera timmar då 20 redigerade bilder/timme ingår i priset: 2500 kr/tim

Priserna ovan är exkl. moms.

 

IMG_7774NYweb

Retusch, friläggning & design

750 kr/tim <5 timmar

550 kr/tim >5 timmar

Priserna ovan är exkl. moms.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *