FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Jag jobbar med olika typer av företagsfotografering och skräddarsyr gärna uppdraget efter dina önskemål. Min styrka som fotograf ligger i bemötandet av människor. Oavsett ålder, könsidentitet och funktionalitet - du är alltid välkommen till mig. Jag är enkel och öppen och tycker om att lära känna den som jag har framför kameran.

Jag bra på att få dig att se så där trevlig och tillmötesgående som du vill att dina kunder ska se dig! Hos mig känner du dig bekväm och slappnar av, vilket gör att leenden kommer naturligt och allvarsamma uttryck känns lugna istället för stela. Du kommer att utstråla styrka och lugn, vilket hjälper till att få kunderna att känna tilltro och respekt för dig och ditt företag.

Fler exempel på företagsbilder som jag tagit hittar du om du klicker HÄR.
   

Varför anlita fotograf

Bilderna på din hemsida och i dina sociala medier ska spegla vem du är och vad du erbjuder. De ska ge det intryck du vill ge och stärka ditt varumärke. 

En fotograf är bra på att ta sådana bilder.

Det kan handla om en proffsig profilbild på LinkedIn, om att visa vad ditt företag erbjuder för tjänster, hur produktionen går till eller hur produkterna ser ut. Du kanske behöver beskrivande bilder till en broschyr, en snygg bild till ditt visitkort eller en säåljande bild i headern på hemsidan.

  

en glad konditor

Jag har anlitats av

Svenska Bostäder
Unga Reumatiker
Reumatikerföreningen
Sångtrion Smoke Rings Sisters
Författaren Susan Casserfelt
Kärrtorps företagarförening
Skådespelaren Rikard Svensson
Författaren och journalisten Anna Bergholtz
Rehabstation Stockholm
Ekonomihjälpen
Allers förlag
Capio Rehab
STIL

  

författare susan casserfelt yrkesporträtt

Företagsporträtt i studio

20 minuters fotografering i studion med svart, grå eller vit bakgrund. Du får titta på bilderna direkt efteråt och välja ut dina favoriter. 1-3 bilder ingår i priset. Utvalda bilder retuscheras och levereras i både färg och svartvitt i två versioner: en högupplöst anpassad för print och en lågupplöst anpassad för web. I priset ingår fri användningsrätt utan tidsbegränsning.

Pris: 1499 kr exkl. moms
Pris för extra bilder: 449 kr exkl. moms

    

Företagsporträtt i studio

Företagsporträtt på plats

Jag tar med studion till er och fotograferar på plats! Välj mellan svart, grå eller vit bakgrund.

Ni får titta på bilderna direkt efteråt och välja ut era favoriter. Utvalda bilder retuscheras och levereras i både färg och svartvitt i två versioner: en högupplöst anpassad för print och en lågupplöst anpassad för web. I priset ingår fri användningsrätt utan tidsbegränsning.

Fotograferingskostnad vardag - 2499 kr exkl. moms
Pris per bild/person - 249 kr exkl. moms

     

portratt_unga_reumatiker

Miljöporträtt

Vi möts i din butik, på ditt kontor, i din verkstad eller någon annanstans där du känner att miljön passar dig och det du vill berätta. Du får titta på bilderna direkt efteråt och välja ut dina favoriter. 3 bilder ingår.

Utvalda bilder retuscheras och levereras i både färg och svartvitt i två versioner: en högupplöst anpassad för print och en lågupplöst anpassad för web. I priset ingår fri användningsrätt utan tidsbegränsning.

Fotograferingspris - 2499 kr exkl. moms
Extra bilder - 449 kr exkl. moms

   

Miljöporträtt

Yrkesporträtt

Proffsiga yrkesporträtt där vi pratat igenom vad du vill att din bild ska utstråla och berätta samt noga planerat passande klädval, bakgrund/miljö och ljussättning innan fotograferingen. Fotograferingen tar 60-90 minuter och inkluderar 1-2 klädbyten. Bilderna väljs ut på en bildvisning en vecka senare.

Utvalda bilder retuscheras och levereras i både färg och svartvitt i två versioner: en högupplöst anpassad för print och en lågupplöst anpassad för web. I priset ingår fri användningsrätt utan tidsbegränsning. En retuscherad bild ingår.  

Fotografering - 1800 kr exkl. moms
Pris för extra bilder - 499 kr exkl. moms

Paketpris kan skräddarsys åt dig! 

     

filmare andreas hillerborg

Reportage

En dokumentär fotografering med inslag av porträtt- och produktfotografering. Vi möts på din arbetsplats och under en timme skapar jag bilder som berättar om dig och din verksamhet. Alla bilder (30-50 st.) ingår, basredigerade. Dessa levereras i både färg och svartvitt i två versioner: en högupplöst anpassad för print och en lågupplöst anpassad för web. I priset ingår fri användningsrätt utan tidsbegränsning. 

Pris: 4995 kr exkl. moms

Komplettera med en kort text som beskriver dig och din verksamhet. Texten byggs på en 20-minuters lång intervju.

Pris: 995 kr exkl. moms

Komplettera med retuscherade porträtt

pris: 249 kr/st exkl. moms

   

 

reportage florist karrtorp

Dokumentär fotografering

Dokumentera till exempel ett företagsevent, en manifestation, ett mingel eller ett årsmöte. Jag hakar på det som händer och varierar vinkel och utsnitt för att berätta historien och få en bred variation av bilder. I priset ingår redigerade bilder med fri användningsrätt. 

1 timme - 3499 kr exkl. moms

2 timmar eller fler - 2499 kr/tim exkl. moms

Halvdag - 6900 kr exkl. moms

Heldag - 9900 kr exkl. moms

   

dokumentär fotografering festival kärrtorp centrum

Kontakta mig för mer information eller utförlig offert!