Jag känner alltid för att dansa

 

Mitt namn är Helena Berzelius och jag har arbetat som yrkesfotograf sedan 2007. Jag skulle beskriva mig själv som en öppen, flexibel och kreativ fotograf. Jag älskar att möta mångfalden bland mina kunder och utmanar gärna mig själv. Jag vill att alla ska känna sig välkomna hos mig och att fotosessionen blir ett fint minne precis som bilderna!

 

För mig handlar fotografering om att fånga ögonblicken och de spontana uttrycken samtidigt som färg och form får ta plats. Jag vill skapa en vacker helhet. Därför är bilderna alltid ett samarbete mellan mig bakom kameran och dig som ska fotograferas.

 

Passionen för fotografering tog fart när jag var 18 år och föddes ur intresset att skapa bilder. Först var det med pennan, sedan penseln och nu kameran. Det har alltid handlat om bildskapandet för mig, det är bara verktygen som har bytts ut. Idag är jag certifierad bildleverantör genom Svenska Porträttfotografernas förbund och innehar Gesällbrev.

 

När jag inte arbetar ägnas livet åt familjen, maken Erik och sonen Hugo. Erik är min klippa, min bästa vän och min käraste danspartner. Hugo kom in i våra liv 2017. Han var väldigt efterlängtad! Att bli mamma är det bästa som hänt mig och mitt hjärta sväller över av kärlek till honom. Han följer gärna med mig till studion!

 

Tveka inte att höra av dig!

Foto: Matilda Söderström

Fotograf med Gesällbrev

Medlem i: