Min hörna

 

 

Sedan den första april 2015 är det här mitt hörn av världen. Här fotograferar jag barn och vuxna och ibland hundar (min studio är granne med en veterinär).

 

Jag har ingen drop-in-verksamhet utan endast förbokade fotograferingar och möten. Men det går självklart bra att knacka på om man ser att jag är på plats!

 

 

Öppettider

 

ÖPPETTIDER
Onsdag, fredag & lördag
samt en kväll i veckan

Sommar- och vinterstängt
Studio Lea är öppet för bokning hela sommaren och håller vinterstängt från 20 december till 10 januari.

Så bokar du

 

Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret här för att boka tid för fotografering. Fotograferingen kan ske i studion, utomhus eller på annan plats. Släktfoton eller grupper brukar med fördel fotograferas utomhus eftersom min studio inte är så stor. Vardag tar jag 900 kr i fotograferingsavgift, helger 1500 kr. De bilder man vill ha köper man till efteråt på en bildvisning.

 

När jag inte fotograferar är jag ofta på vårat landställe i Sorunda, Ösmo. Det ligger ca. 30 minuter från Stockholm, mot Nynäshamn till. Där är underbar natur alla årstider! Önskar ni boka fotografering i dessa trakter tar jag inget extra för att förlägga fotograferingen på en lördag.

 

 

Kontaktuppgifter


Mail: kontakt@leafoto.se
Telefon: 0736188015

STUDIO LEA
Lågskärsvägen 2
121 55 Johanneshov

 

 

Kontaktformulär

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Hitta hit

 

 

KOMMUNALT

Från T-centralen tar du gröna linjen mot Skarpnäck och går av vid Kärrtorp. Resan tar 14 minuter. Sedan är det en promenad på 2 minuter. Ta "höger - höger" när du kommer ut ur tunnelbanan och gå upp bakom Konsum. Studion ligger på andra sidan vägen, bredvid den stora djuraffären!

 

MED BIL

Med bil från centrum kör du mot Nynäshamn och svängar av mot Globen, men i stora rondellen där man svänger åt höger för att komma till Globen, svänger du istället vänster och följer skyltar mot Kärrtorp. Det finns 1-timmarsparkeringar som är gratis bakom Coop Konsum (då får ni springa ut och ställa om tiden efter en timma) samt många möjligheter att parkera längs Lågskärsvägen och då betala genom appen "Betala P". Områdeskoden som efterfrågas är 4. Ni kan också leta upp den enda betalningsautomaten i område! Den finns vid parkeringen i centrum med ingång från Kärrtorpsvägen.

 

TILLGÄNGLIGHET

Handikapparkeringar finns det flera längs Lågskärsvägen. Det är inget problem för permobil, rullstol eller rollator att komma in i min studio! Dock är den lilla toaletten i min studio inte handikappanpassad.

 

Välkommen att höra av dig!

Foto: Henrik Peel