Studion

MIN HÖRNA

Sedan första april 2015 är det här mitt hörn av världen, Studio Lea. När jag inte fotar bröllop är jag här och fotar barn och vuxna och ibland hundar (jag är granne med en veterinär). Jag har ett kontor där jag redigerar bilder och jag har en mysig soffa där jag har bildvisning och kundmöten. Allt jag vill ha ryms precis på dessa trettio kvadratmeter.

Jag älskar spontanbesök, men är tyvärr inte alltid på plats! Ofta fotar jag någon annanstans eller behöver vara borta från studion i annat ärende. Då nås jag på min mail eller mobil!

 

IMG_7973

KONTAKTUPPGIFTER
Mail: kontakt@leafoto.se
Telefon: 0736188015

ADRESS STUDIO LEA
Lågskärsvägen 2
121 55 Johanneshov

ÖPPETTIDER (ordinarie)
Måndag, onsdag & torsdag: 11-18
Tisdag & torsdag: kvällsöppet vid bokning 16-20
Lördag: öppet vid bokning
Körkortsfotografering: Bokas vardagar. Ring senast dagen innan – 250 kr.

Sommar- och vinterstängt
Studio Lea har sommarstängt juli månad och vinterstängt från 20 december till 10 januari.

HITTA HIT

Från T-centralen tar du gröna linjen mot Skarpnäck och går av vid Kärrtorp. Resan tar 14 minuter. Sedan är det en promenad på 2 minuter. Ta direkt höger – höger när du kommer ut ur tunnelbanan och gå upp bakom Konsum. Studion ligger på andra sidan vägen, bredvid den stora djuraffären!

Med bil från centrum kör du mot Nynäshamn och svängar av mot Globen, men i stora rondellen där man svänger åt höger för att komma till Globen, svänger du istället vänster och följer skyltar mot Kärrtorp. Det finns 1-timmarsparkeringar som är gratis bakom Coop Konsum (då får ni springa ut och ställa om tiden efter en timma) samt många möjligheter att parkera längs Lågskärsvägen och då betala genom appen ”Betala P”. Områdeskoden som efterfrågas är 4. Ni kan också leta upp den enda betalningsautomaten i område! Den finns vid stora parkeringen i centrum med ingång från Kärrtorpsvägen. Handikapparkeringar finns det flera längs Lågskärsvägen.

SÅ GÅR DET TILL

Ring eller skriv mig ett mail för att boka tid för fotografering. Fotograferingen kan ske i studion, utomhus eller på annan plats. Släktfoton eller grupper brukar med fördel fotograferas utomhus, eftersom min studio inte är så stor. Vardag tar jag 900 kr i fotograferingsavgift, helger 1200 kr. De bilder man vill ha köper man till efteråt på en bildvisning.

När jag inte fotograferar är jag ofta på vårat landställe i Sorunda, Ösmo. Det ligger ca. 30 minuter från Stockholm, mot Nynäshamn till. Där är underbar natur alla årstider! Önskar ni boka fotografering i dessa trakter tar jag inget extra för att förlägga fotograferingen på en lördag.

Min hörna

Sedan den första april 2015 är det här mitt hörn av världen. Här fotograferar jag barn och vuxna och ibland hundar (min studio är granne med en veterinär). Jag har ett kontor där jag redigerar, skriver ut och monterar bilder och jag har en mysig soffa där jag har bildvisning och kundmöten. Allt jag vill ha ryms precis på dessa trettio kvadratmeter.

Jag älskar spontanbesök men är tyvärr inte alltid på plats! Ofta fotograferar jag någon annanstans eller behöver vara borta från studion i annat ärende. Då nås jag på min mail eller mobil.

Jag har ingen drop-in-verksamhet utan endast förbokade fotograferingar och möten. Det går dock alltid bra att komma förbi och boka tid! Jag gör även körkorts- eller färdtjänstfoto!

Kontaktuppgifter


Mail: kontakt@leafoto.se
Telefon: 0736188015

STUDIO LEA
Lågskärsvägen 2
121 55 Johanneshov

Öppettider

ÖPPETTIDER (ordinarie)
Måndag-torsdag: 11-18
Tisdag & torsdag: kvällsöppet vid bokning 16-20
Fredagar: Stängt
Lördag: öppet vid bokning

Sommar- och vinterstängt
Studio Lea är öppet för bokning hela sommaren och håller vinterstängt från 20 december till 10 januari.

Så bokar du

Ring eller skriv mig ett mail för att boka tid för fotografering. Fotograferingen kan ske i studion, utomhus eller på annan plats. Släktfoton eller grupper brukar med fördel fotograferas utomhus eftersom min studio inte är så stor. Vardag tar jag 900 kr i fotograferingsavgift, helger 1500 kr. De bilder man vill ha köper man till efteråt på en bildvisning.

När jag inte fotograferar är jag ofta på vårat landställe i Sorunda, Ösmo. Det ligger ca. 30 minuter från Stockholm, mot Nynäshamn till. Där är underbar natur alla årstider! Önskar ni boka fotografering i dessa trakter tar jag inget extra för att förlägga fotograferingen på en lördag.

    

    

Kontaktformulär

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Hitta hit

Från T-centralen tar du gröna linjen mot Skarpnäck och går av vid Kärrtorp. Resan tar 14 minuter. Sedan är det en promenad på 2 minuter. Ta direkt höger - höger när du kommer ut ur tunnelbanan och gå upp bakom Konsum. Studion ligger på andra sidan vägen, bredvid den stora djuraffären!

Med bil från centrum kör du mot Nynäshamn och svängar av mot Globen, men i stora rondellen där man svänger åt höger för att komma till Globen, svänger du istället vänster och följer skyltar mot Kärrtorp. Det finns 1-timmarsparkeringar som är gratis bakom Coop Konsum (då får ni springa ut och ställa om tiden efter en timma) samt många möjligheter att parkera längs Lågskärsvägen och då betala genom appen "Betala P". Områdeskoden som efterfrågas är 4. Ni kan också leta upp den enda betalningsautomaten i område! Den finns vid stora parkeringen i centrum med ingång från Kärrtorpsvägen. Handikapparkeringar finns det flera längs Lågskärsvägen.

     

Välkommen att höra av dig!

Foto: Henrik Peel

telefon: 0736188015, mail: kontakt@leafoto.se