barn- och gravidfotografering i enskede

Ett luftigt, vitt sovrum med indirekt ljus genom ett fönster är perfekt som dagsljusstudio! Lite vita gardiner och det vita taket hjälpte också till att reflektera ljuset för att få dessa mjuka, ljusa bilder på gravida Anna och hennes busiga lilla dotter Fia! Säng är väldigt passande för barnfoto – så mjukt och roligt att vara i! Jag fotade Anna när Fia var i magen också men då var det mer klassisk ljussättning med blixtar och svart bakgrund. För mina återkommande kunder brukar jag försöka variera fotosessionerna så att det blir olika bilder varje gång. Varken då eller nu visste Anna och Nikos ifall de skulle få en flicka eller pojke.

Det visade sig gömma sig en pojke där inne! :-)

gravidfoto-enskede  gravidfoto-enskede
gravidfoto-enskede
gravidfoto-enskede
gravidfoto-enskede
gravidfoto-enskede
gravidfoto-enskede  gravidfoto-enskede
barnfoto-enskede
barnfoto-enskede  barnfoto-enskede
barnfoto-enskede  barnfoto-enskede
barnfoto-enskede  barnfoto-enskede

Share on: FacebookTwitterPinterest