Familjefotografering i Täby

När höstfärgerna sprakar, solen skiner och det ännu inte blivit ruggigt och mörkt är det helt rätt att vara utomhus för en familjefotografering. Jag varvar då porträttfoto med dokumentär fotografering av bus, lek och spring.  Det fångar relationerna och glädjen så där naturligt och äkta som det gärna blir när det är allt ifrån ”uppstyrt”. Även porträtten leks fram, ofta genom att låta barnen vara med och bestämma vad och hur.

VAR brukar dock jag lägga mig i, här är det ljuset som får vara chefen.

Karins och Peter har två busiga barn som har mycket spring i benen – och de själva hade inget problem att hänga på sina barns upptåg heller! Det inbjöd till många fina ögonblick att fånga i kameran. Jag hade med mig Erik på det här uppdraget, han är alltid en klippa att ha med på fotograferingar. Han kan både bära på utrustning och mig. Vid något tillfälle satt jag på hans axlar för att komma lite högre upp och ta bilderna…

dokumentar-familjefoto-utomhus
dokumentar-familjefoto-utomhus  dokumentar-familjefoto-utomhus
dokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhusdokumentar-familjefoto-utomhus
dokumentar-familjefoto-utomhus  dokumentar-familjefoto-utomhus
dokumentar-familjefoto-utomhus  dokumentar-familjefoto-utomhus
dokumentar-familjefoto-utomhus  dokumentar-familjefoto-utomhus
©Fotograf Helena Berzelius, Studio Lea, www.leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...