en skön dag

Idag satt jag på golvet i studion i flera timmar och skissade på taveluppsättningen till studion samt gjorde ”tavelmallar” i papper. Alltså jag klistrade ihop papper så att de var i samma storlek som de tavlor jag ska sätta upp är i, för att underlätta monteringen när det väl är dags. När alla tavlor har kommit, vilket de borde göra snaaaaart…

Det var jag och elkillen Jesper där hela dagen. Det har varit väldigt trevligt att ha honom där dessa dagar, han är som jag lite lagomt social och han är noggrann och städar så fint efter sig! Vi byter några ord då och då och lyssnar på min favoritmusikblandning på Spotify. Riktigt gemytligt. Då och då passerar någon min dörr och läser på lappen jag satt upp där om vem jag är och att det är invigning den 28e. Jag har ställt upp lite tavlor i mina skyltfönster, lite provisoriskt, vilket ger ett betydligt trevligare intryck utifrån.

Jag har det så bra här! Och tänk när min skylt hänger där uppe… (den här nedan är ditphotoshoppad!)

IMG_7234nyMedSkyld

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...