elva på kvällen på kontoret

Sitter här snart mitt i natten vid min dator i studion och gör ett bildspel inför morgondagens bildvisning och tja, jag är riktigt ordentligt l y c k l i g! Så här ska jag ha det nu ju! Gärna resten av livet, tack!

Det är lite overkligt…

Bildvisning imorgon alltså, med gulliga Emma som låtit sin familj fotograferas hos mig i många år nu! Första fotograferingen var när jag hade studio i vardagsrummet hemma i Enskede! Hade faktiskt ända tills alldeles nyligen uppe en bild på lilla Tora som satt på ett fårskinn på golvet med såpbubblor omkring sig! Sen fotade jag Emma och hennes man på en 60-tals-bröllopsfest (inte deras utan gemensamma bekantas!) där jag hade en fotostudio uppsatt i en hörna. För lite mindre än ett år sedan fotade jag den då gravida Emma med Tora som närmade sig fyra år. Nu för tre veckor sedan var det fotodags igen och denna gången var det dags för den nya familjemedlemmen Hilda!

Jag tycker om när jag får följa en familj på det här viset, det känns fint i fotografhjärtat. 

Hilda 8 månader

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...