Invigningsdag!

Nu är Studio Lea invigd! Det är fortfarande en timme kvar på min invigning men det är så lugnt och tyst här i området just nu så jag tror de som tänkt ta sig hit idag redan gjort det. Det blev en gemytlig liten invigning! Några trevliga möten med gamla kunder, några goa vänner som kom förbi, mina närmsta som alltid ställer upp och så några par från området (Kärrtorp)! Då det inte var någon direkt ”rush” så kunde jag slå mig ner och prata lite mer med de som letat sig hit, vilket var mysigt. Några kom in bara för att hälsa mig välkommen och småprata en kort stund och några bokade en fotografering på plats (Yey!). Jag fick några jättevackra blommor, blommogram från min kära vän Stina och söta inflyttningspresenter! Tack alla ni som tänkte på mig idag!

Något lite extra roligt var att jag fick återse modellen till den barnbild som tillhör mina absoluta favoriter! Charly! Han hade vuxit upp till en riktigt fin och energisk pojke! Tyckte han var så bekant, fast det var flera år sedan jag fotograferade honom. Samma blick hade han, tyckte jag :-)

Nu ska jag hem till mina svärföräldrar och äta en god middag med Erik och sedan blir det en lugn kväll med Erik framför någon mysig film i soffan och kanske ett glas vin… Är faktiskt jättetrött! Blev en sen natt och en tidig morgon = dålig kombination. Men jag ÄLSKAR verkligen hur fint jag har gjort det här i studion, och med en invigning får man det verkligen KLART :-)

Jag fick en mysig invigning även om det inte kom så många och hälsade på! Har redan gjort en plan för resterande fyrtio goodiebagsen!

IMG_8065

IMG_8020 IMG_8021IMG_8011IMG_8026 IMG_8018IMG_8023IMG_8038IMG_8040IMG_8051 IMG_8054IMG_8057IMG_8060 IMG_8062IMG_8071 IMG_8077IMG_8100IMG_8105 IMG_8106IMG_8145

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...