min hörna

Jag är rädd för att jag börjar bli tjatig, men just nu är studion och öppningen det enda som jag tänker på! Antingen ska någonting köpas eller beslutas eller fixas eller beställa. Hur  ska jag lösa bildvisningsdelen; ska det vara en projektor eller en TV? Var ska den i sådant fall vara? Vad ska jag ha i goodiebagsen – och vart köper jag det? Vad ska jag ha för erbjudanden? Ska jag bry mig om att måla på toaletten? Vilken bild ska jag göra en gigantisk tavla av? Beslut beslut…

I torsdags var första fotograferingen i studion, igår hade jag mitt första brudparsmöte där och nu på onsdag är första bildvisningen! Känns väldigt roligt! Är så upplyftande att få besök där och höra vad de tycker! Jag verkligen längtar till invigningen! Efter det hoppas jag att det ska rulla på ordentligt med fotograferingar och bildvisningar, så att aktiviteten på affärskontot får en uppåtgående kurva istället för en nedåtgående! haha…

IMG_7243IMG_7236 IMG_7238IMG_7239 IMG_7240IMG_7242 IMG_7248

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...