Nystart

Något härligt har hänt! Något stort, spännande och läskigt! Jag har tagit steget och skrivit kontrakt på en alldeles egen fotostudio! Med skyltfönster, öppettider och allt. Det kommer att vara en underbar känsla att gå till jobbet framöver. Utan tvekan. Ha min egen lilla hörna!

Det var helt enkelt dags nu. Nu får det bära eller brista! Det var också dags för en nystart för bloggen, så därför hittar ni mig numera här istället för hos Blogg.se. Hoppas det känns ok för er trogna läsare därute!

De senaste två veckorna har jag tillsammans med nära och kära varit i studion varje dag och renoverat! Den var i väldigt dåligt skick och både väggar och tak behövde fräschas upp ordentligt. Spackling, slipning, tapetsering, målning, städning, tvättning… Sedan är det såklart betongväggar så allt som ska upp (gardinstänger, lampor, bakgrundshållare, tavlor…) kräver slagborrning och mycket tålamod… Jag skulle aldrig klarat det själv och är oerhört tacksam att jag har så många i min närhet som ställer upp med sin tid, sin energi och sin kreativitet.

IMG_7154 IMG_7157IMG_7164 IMG_7166

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...