Studio Lea!

Vad är annorlunda? Ser ni det?

IMG_7963 IMG_7968

Ja precis! Äntligen x2! Skyltningen i fönstret är uppe och likaså är min skylt! Så himla fint! Jag är så nöjd! Med att jag trots allt valde vit skylt med svart logga och med den fina ramen runt den som min duktiga vän Niklas Klockare (klockrent.se) fixade åt mig. Med Svenska Bostäder som varit så underbara och köpt och monterat skyltboxen åt mig! Med mig själv som fått till det så bra härinne också!

Ser fram emot att visa upp det på lördag!

Hade en bildvisning idag med stilige överstyrman Kristian som jag fotograferade i torsdags och han sa att han var lite avis på mig som får komma till denna plats varje dag, sätta på spotify och pyssla med mitt… Men jag kan tänka mig att det är rätt trevligt att ha det vidsträckta havet som utsikt också!

Fast just nu är jag också lite avis på mig själv! Känns fortfarande inte helt verkligt…

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...