Porträttfotografering i påsk

Det är jag och min granne Andi (som lagar espressomaskiner) som är på plats i våra butiker denna röda fredag. De andra har sina galler nerdragna. Vi utbytte några vänliga ord och påskhälsningar imorse, båda väl överens om att det är roligare att vara här och få någonting gjort än att sitta hemma och titta på TV eller måsta ta itu med städning..!

Det är så trevligt att komma till jobbet!

Idag har jag filat på ett påskerbjudande! För att våren verkar ha kommit (även om det snöade i förrgår…) och människor är lediga och glada! Jag känner att jag verkligen skulle vilja fota fler vuxna porträtt framöver, så det här erbjudandet är perfekt om du ska till att söka jobb och behöver en proffsig CV-bild, om du har eget företag och behöver en bild som berättar vem du är eller vad du gör – eller om du helt enkelt tröttnat på din facebookprofilbild och behöver förnyelse! Vem vill inte ha snygga bilder på sig själv förresten? Jag skulle nog behöva några nya bilder själv faktiskt…

FOTOGRAFERING + EN RETUSCHERAD, HÖGUPPLÖST DIGITAL BILD

+ 50% rabatt om du vill köpa fler!

pris: 850 kr 

(ord. pris 1500 kr och 20% rabatt)

Välkommen att boka genom ett mail till: kontakt@leafoto.se

Eller genom att slå en signal till: 073 618 80 15

Du väljer själv var du vill bli fotad – i någon urban miljö, ett stort fönster på något exklusivt hotell, med avancerad ljussättning i min studio, hemma hos dig eller i det mjuka dagsljuset här i studion! Men det är innanför Stockholms gränser. Du tar med dig det du känner dig bekväm i och vi fotograferar så länge det behövs för att få fram den bild du önskar. Jag gillar utmaningar! En bild ingår i fotograferingsavgiften. Önskar du fler så köpes de till efteråt som vanligt, men med hela 50% rabatt!

Enda villkoret jag har är att jag också får använda bilderna på nätet, och att du anger mig som fotograf när du använder dem! Tagga mig eller min facebooksida i bilden!

Erbjudandet gäller fram till 20 april!

Porträtt vår 2 bloggIMG_0628 bloggIMG_7493 blogg IMG_9523 bloggPortätt vår 1 bloggIMG_0061blogg IMG_5268-3S bloggIMG_2240-2modell bloggIMG_0991-2blogg IMG_1019 bloggIMG_3463 blogg

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...