Familjefotografering i Nyckelviken

Det är lite av en fotografs dröm som slår in när kunden önskar skapa tidlösa bilder med samma känsla som hennes föräldrars bröllopsbilder från 40-talet… När kunden har skaffat kläder som ska matcha den idén… När det till mailet bifogas ett gammalt gulnat fotografi av ett lyckligt par som går hand i hand på en avlägsen strand med klippor i bakgrunden…

Och när jag som fotograf får frihet och svängrum att bestämma när och var bilderna ska tas för att bäst lyckas med det!
Det är ett bra recept på en lyckad familjefotografering!

Jag träffade familjen i vackra Nyckelviken en solig försommarkväll, på den lilla stranden som är nästan omöjlig att ta sig ner till för en skruttig reumatiker som jag… för att inte tala om att ta sig upp ifrån sedan! Och visst, jag fick betala för det i några dagar efteråt. Men det var det värt! Bilderna blev precis så tidsenliga som vi hade hoppats att de skulle bli!

familjefotografering  familjefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotograferingfamiljefotografering
familjefotografering  familjefotograferingfamiljefotografering

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...