Porträtt av vackra Anna

För några veckor sedan tog jag porträtt av min goa vän och (snart) samarbetspartner Anna! Hon håller på att starta sitt egna företag och behövde lite snygga porträtt till sina sociala medier. Så snart hon är igång ska jag berätta vad hon erbjuder för tjänster! Hon är en så vacker och kreativ själ med många strängar på sin lyra! Jag ser verkligen fram emot vårt framtida samarbete!

Anna är inte bara vacker inuti, som ni kan se :-) Vi fotade framför min gråblåa vinylbakgrund i fönsterljus. Hon var härlig att ha framför kameran! Så naturlig och rolig! Precis som jag har Anna nära till skratt och det blev rätt många under vår fotosession!

PS – boka gärna in en porträttsession du med! För 950kr får du fotosessionen plus en bild att använda på CV och sociala medier! Helt valfritt om du vill köpa fler. Passa på i sommar så det är ljust länge! Maila mig på kontakt@leafoto.se

Porträtt-Anna-BylinPorträtt-Anna-Bylin  Porträtt-Anna-BylinPorträtt-Anna-Bylin  Porträtt-Anna-BylinPorträtt-Anna-Bylin  Porträtt-Anna-BylinPorträtt-Anna-Bylin  Porträtt-Anna-BylinPorträtt-Anna-Bylin  Porträtt-Anna-BylinPorträtt-Anna-BylinPorträtt-Anna-Bylin  Porträtt-Anna-Bylin

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...