semestertider

Sitter här vid min dator och äter körsbärstomater och funderar på vad jag ska hitta på nu, när min semester officiellt börjat. Jag har ingen brådska hem eftersom Erik ändå jobbar sent på demensboendet (han pluggar till sjuksköterska och fick sommarjobb där han gjorde sin praktik). Har googlat på väder och det känns väldigt bra tajmat att semestern börjar precis när det börjar bli som varmast här :-) Mellan 23 och 30 grader ska det visst bli den kommande veckan! Inte för att vädret egentligen spelar mig så stor roll, ärligt talat. Jag älskar regn också. Älskar min vita regnkappa och mina knallgula stövlar.

Jag har verkligen njutit den senaste veckan (månaden?) av vårt blöta väder!

Men lite sol på huden och några dopp i havet skulle ändå kännas rätt bra att få till på min ledighet! Tidigare somrar har Erik och jag varit lite bortskämda med att kunna vara på landstället i princip hela sommaren eftersom Erik haft ”sommarlov” från sitt idrottslärandejobb, men i år blir det lite annorlunda. Då är det tur att Landet inte är så långt bort! Vi kommer fara emellan hejvillt. Tänkt vara i studion vissa dagar trots att det är ”stängt” men då ägna mig helt åt privata bilder. Italienresan förra året till exempel… Vår pre-honeymoon… Och våra bröllopsbilder! Det är ju pinsamt att vi inte hunnit göra något med dem än!

Är några album som pockar på att bli gjorda, kan man säga. Några romaner ligger också och väntar på att bli lästa. Och så finns det massor med goda glassar som ska bli uppätna!

Jag kommer att ha en underbar semester!

IMG_4237
En av många bilder jag tog på Mandorlo i ljuva Toscana (fatta vilken utsikt vi hade!!!)

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...