Familjefotografering i Nacka

Den här härliga familjen kontaktade mig framför allt för att de önskade bilder på sin yngsta, lilla Wilma 9 månader, men de ville även ha bilder tillsammans med storasyster Alma om det var möjligt. De fastnade för mitt förslag om en familjefotografering utomhus och vi kom fram till att en tidig morgon i deras trädgård skulle bli perfekt. 7.30 bokade vi så jag fick gå upp i ottan! Men fotar man utomhus på sommaren så gäller ju tidigare desto bättre.

Om familjen är morgonpigg så kan jag också vara det…

Det kändes väldigt roligt att komma till Nacka och fota eftersom jag växt upp där.  Ju närmare familjens bostad jag kom, desto gladare i sinnet blev jag för området var fullt av höga, gröna tallar och grönska. Familjens trädgård var också en fröjd att se – fanns mycket att ”jobba” med där – solen bakom trädtopparna, träaltan, jämna skuggor, trapp, räcke… Sedan var barnen både söta och goa och att hela familjen var härligt busig, så det var ett rolig jobb! Ytterligare en bonus var att de lyssnat på mina klädråd och både barn och föräldrar hade ljusa kläder som inte tar uppmärksamhet från det viktigaste; uttrycken i ansiktet. Jag tycker att det gör väldigt mycket för bilderna, särskilt gruppbilderna! Det hade inte alls gett samma intryck om de haft mörka kläder eller gälla färger och mönster.

Det var en riktigt vacker plats att dokumentera familjens dynamik på och en perfekt dag! Hela sessionen kändes väldigt bra i själen och jag är väldigt stolt över bilderna!

Dokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i NackaDokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  Dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka  dokumentär familjefotografering utomhus i Nackadokumentär familjefotografering utomhus i Nacka
Vill du också boka en sådan här fotografering så skriv ett mail till kontakt@leafoto.se!

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...