sommarvibbar

Denna soliga, varma sommardag är jag tvungen att vara på plats i min studio från klockan åtta för den leverans som Postnord ska göra idag ”mellan 8-17”. Man kan ju tycka att de borde kunna vara liiiiite mer specifika… Att ”spåra ditt paket” borde innebära någon slags beräkning av leveranstid, men icke. Så jag har satt på min danslista på spotify på (relativt) hög volym och dukat med citronvatten och vindruvor. Medan jag väntar får jag väl ha lite sommarvibbar här inne? Största delen av danslistan består av medryckande salsalåtar, men en och annan swing har hittat dit också, liksom någon skön bachata. Jag struttar omkring härinne och känner mig somrig och dansant som bara den!

Igår hälsade jag på hos fotograf Juliana Wiklund som hade ett fotografmingel i sin takvåning på kungsholmen. Vi såg solen gå ner över hustaken och vattnet och pratade sköna minnen. Eller, jag pratade kanske inte så mycket – gör sällan det i nya grupper – men jag tog in och jag reflekterade. Tänkte tillbaka på mina egna äventyr, resor och upplevelser. Allt det där som jag är så glad att jag gjorde . Och alla nya, annorlunda äventyr som väntar.

Det var en mysig kväll!

Vid dagens redigering av personliga bilder hittade jag de här knasiga Helena-och-Erik-bilderna :-) Bjuder på dem!

IMG_6359  IMG_6361IMG_6370IMG_6372IMG_6375  IMG_6376IMG_6377
Lite two-selfies Erik tog i Toscana förra sommaren

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...