Dokumenterande fotografering i Stockholm

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning som jobbar för alla ska ha rätt till ett ”Independent living”, vilket står för ett självständigt liv, med assistenter som nödvändiga verktyg för att uppnå detta. STIL brukar till min glädje anlita mig för att fotografera för dem! Nyligen har jag fått ett riktigt roligt uppdrag: att fotografera utvalda medlemmar i vardagen på deras arbete. Så himla roligt! Det känns lite som att blanda in arbetsterapeuten i mig; poängtera vikten av ett meningsfullt arbete. Förra veckan fick jag dokumentera Andreas när han tvättade bilar i Stockholm! Vi hade väldigt roligt under fotograferingen och jag tror varken han, jag och hans assistent kom därifrån med torra kläder…

Jag ser verkligen fram emot denna typen av uppdrag! Känner i bilen på vägen dit att Det här, det kommer att bli roligt! Att få träffa och på sätt och vis läsa känna en ny människa och den personens vardag, kastas in i en okänd miljö och få göra det bästa av vad som finns att tillgå. Det är en spännande utmaning helt i min smak!

Dokumentär-fotografering-på-biltvätt-i-Stockholm

Dokumentär fotografering på biltvätt i Stockholm

Dokumentär fotografering på biltvätt i Stockholm

Dokumentär fotografering på biltvätt i Stockholm

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...