kärleksfull fotografering i Skärgården

Förra helgen var jag och Erik ute på ön Nässlingen i Skärgården tillsammans med kärleksfulla paret Hanna och Johan som ska gifta sig där nu i helgen som kommer. Nässlingen är en underbar skärgårdsö! Tre kilometer var promenadstråket som gick runt ön och det tog vi oss runt i vår sökning efter de bästa fotoplatserna (inför porträttfotograferingen)! Det som är bäst med en ö tycket jag är att även en svår tid som 15.30 så går det att hitta riktiga smultronställen att fota på! Det är bara att gå runt tills solen faktiskt befinner sig bakom ett riktigt högt träd och man kan få de där fina bilderna med solen i bakgrunden eller i den där öppna skuggan med jämnt ljus.

Att vara på ett ställe som har både klippor, hav och en vacker träbrygga är rätt så ljuvligt det också, särskilt en härligt solig dag som söndagen var! Vi badade i havet, solade oss torra och åt en smarrig picknick där på bryggan.

Ser verkligen fram emot denna fotografering, och även själva vistelsen på ön! Vi får en egen stuga, Erik och jag, och på schemat står härliga aktiviteter såsom bastuhäng, havsdopp, umgänge med trevligt folk och såklart ett underbart vackert bröllop med världens bästa par!

Parfotografering på Skärgårdsön NässlingenParfotografering på Skärgårdsön NässlingenParfotografering på Skärgårdsön NässlingenParfotografering på Skärgårdsön NässlingenParfotografering på Skärgårdsön NässlingenParfotografering på Skärgårdsön Nässlingen  Parfotografering på Skärgårdsön NässlingenParfotografering på Skärgårdsön Nässlingen  Parfotografering på Skärgårdsön Nässlingen

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...