Barnfotografering i dagsljusstudion

För några veckor sedan hade jag ynnesten att träffa charmige Elias i min studio. Jag hittar hela tiden på nya bakgrunder och bygger upp olika platser för barnen att vara på och denna gång hade jag låtit blåsa upp en stor säng som tog upp halva studion… Skärmväggen jag gjort fick vara gavel och lite gardiner fick hänga på insidan. Det är roligt att variera sig lite och för barn är det rätt mysigt att kunna vara i en mjuk säng, tänker jag!

Elias kom i jättesöta kläder, helt perfekta färger för den typ av fotoprops som jag har! Det gör mycket för bilderna!

Det var en rätt vild fotografering eftersom han hade mycket spring i benen och nyfikenheten ofta lockade honom ner från sängen… Men roligaste var att när vi i princip var klara med fotograferingen – då minsann lade han sig jättefint på mage på sängen och bjöd på några av de finaste minerna!

Men jag lärde mig för länge sedan att inte lägga bort kameran helt förrän barnet försvunnit ut genom dörren! Tycker förresten det var en bild som det ser ut som om Elias tagit en selfie! Kan ni gissa vilken jag menar? Tittar man nära så ser man min siluett i ögat!

barnfotografering i studio i Stockholm  barnfotografering i studio i Stockholmbarnfotografering i studio i Stockholm  barnfotografering i studio i Stockholmbarnfotografering i studio i Stockholmbarnfotografering i studio i Stockholm  barnfotografering i studio i Stockholmbarnfotografering i studio i Stockholm  barnfotografering i studio i Stockholmbarnfotografering i studio i Stockholmbarnfotografering i studio i Stockholmbarnfotografering i studio i Stockholm  barnfotografering i studio i Stockholmbarnfotografering i studio i Stockholm
Barnfotografering i dagsljusstudion hos Leafoto, Studio Lea, Enskede, Stockholm 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...