en kalender fullsmockad med kul

Just nu är det mycket på gång och det är rätt underbart att ha en fullbokad kalender! Veckan är full av fotograferingar, bildredigering och bildvisningar och helgen bjuder på återträff med min gymnasieklass samt höstkonferens med Svenska FotoGruppen och SM i porträtt! Varför är det oftast så att allt spännande händer på samma gång? Hur som helst, jag kommer att få träffa många intressanta människor både i veckan och till helgen vilket känns himla roligt!

Jag ser också fram emot lite personlig utveckling i helgen av de föredrag jag ska gå på! Kelly Brown från Australien, känd nyföddfotograf, håller föredrag om sin genré och vår egen kändis Lennart Nilsson ska prata om klassisk ljussättning och om sitt senaste projekt (porträttera kända kulturprofiler i Göteborg). Unga och talangfulle Malou Reedorf från Danmark ska väcka kreativa idéer och Andreas Bjorge från Norge ska tala om hur man skapar vinnande tävlingsbilder.

Jag har också anmält mig till ”portfolioreview” vilket innebär att jag kommer att ha med mig min (stora och klumpiga) portfolio med bilder och få höra åsikter och (konstruktiv) kritik från ovanstående personer. Jag tänkte vara en svamp i helgen och ta in allt :-)

Gick igenom min portfolio häromdagen för att se vilka bilder jag vill byta ut – några är många år gamla – men det var förvånansvärt få jag kände för att ta bort! Några var det dock. Ville ha in några nya bröllopsbilder, ett porträtt och en charmig barnbild. Jag kanske ändrar mig igen efter genomgången….

Spännande!

på-kontoret
Min utsikt från min plats på kontoret just nu :-)

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...