ansiktsmålning i studio lea

Idag har jag haft tålmodiga lilla Nova på besök här i Studio Lea för att få öva på att göra ansiktsmålning! Nova fick själv välja vilken ansiktsmålning hon skulle ha och det stod mellan Frankenstein och den kattliknande målningen som det i slutändan blev. För att vara första försöket är jag rätt nöjd med resultatet, men det är tydligt att jag behöver öva mer på hur materialet funkar, bli lite stadigare på handen och köpa till lite produkter som förmodligen underlättar lite… smalare pensel och puder är ett måste märkte jag. Jag målade bara med vattenlöslig makeup denna gång. Kan tänka mig att det är lättare att få den vita färgen jämn och att få till skuggningar om man istället använder den sk. cake-makeup. Har köpt det också så jag får testa det nästa gång!

Får försöka övertala våra helggäster ikväll kanske……. hehe…

Flicka-i-dagsljusHalloween-ansiktsmålad-flickaHalloween-ansiktsmålad-flickaHalloween-ansiktsmålad-flicka  Halloween-ansiktsmålad-flicka
www.leafoto.se

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...