Gravidfotografering i Ösmo

För några veckor sedan hade jag en härlig gravidfotografering ute i höstfärgerna kring Häringe Slott och vårt landställe i Ösmo! Det var en spännande fotosession då vi lite fick ”jaga” ljuset eftersom vi valt att lägga fotograferingen i den gyllene timmen. Det blir underbart ljus, men inte alltid lätt då solstrålarna börjar försvinna ned bakom stora träd eller – som denna dag – mörka moln.

Pia hade tydligen följt min blogg länge och kontaktade mig för att hon ville passa på att ta gravidbilder medan hon var på besök i Sverige. Kändes väldigt roligt att bli vald på det sättet! Alltid kul att bli vald såklart, men ni förstår vad jag menar :-)

Vi utnyttjade verkligen varje liten uns ljus, till sista solstrålen! Dock är de bilderna lite mer privata så ni får nöja er med några landskapsbilder!
När vi körde hemåt var det bäcksvart ute!

gravidfotografering-stockholm-osmo  gravidfotografering-stockholm-osmogravidfotografering-stockholm-osmo  gravidfotografering-stockholm-osmogravidfotografering-stockholm-osmogravidfotografering-stockholm-osmodramatisk-himmel-stockholm-osmo

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...