Söta barnkläder till fotograferingar

Denna vecka började ganska intensivt, med tre fotograferingar, en bildvisning och två möten, så idag kändes det ganska skönt att ha en obokad dag framför mig! Jag tog en sväng till Forum innan jag öppnade studion, köpte lite ”magvänliga” kläder, och sedan har jag mest gått runt och pysslat i studion. Behövde dammsuga och tvätta golvet, möblera om lite, städa på skrivbordet och rensa bland mailen. Ordning och reda!

Till lunch kom Erik förbi och hjälpte mig med en bakgrund och med att beskära några tavelplattor. Sen hängde han kvar här några timmar medan jag gick runt och fixade! Så mysigt! Han satt i myshörnan med laptopen och bara var :-) Vid två-snåret fick han lust att ta lite bilder så då passade jag på att få mina nya barnkläder fotograferade! Jag har tänkt skapa en liten garderob med utvalda, fotogeniska plagg som man kan låna under fotograferingen om man vill.

Så här ser de ut:

sota-barnklader-petti-rompersota-barnklader-petti-romper  sota-barnklader-petti-rompersota-barnklader-petti-romper  sota-barnklader-petti-rompernalle-med-petti-romper  nalle-med-petti-romper

Nalle fick illustrera lite hur de ser ut på… Söta va? Precis såna färger som jag tycker om också! Ska skaffa lite pojkkläder också, några skjortor och hängslen, kanske några söta manchesterbyxor… Eller så får det bli ett av kommande syprojekt! Har sytt klart första gravidklänningen nu! Invigde den i tisdags när jag fotade fina Frida!

Det är kul med små projekt! Älskar min nya bakgrund också, som ni får lite smakprov på här ovan! Upptäckte att jag faktiskt kan använda båda sidorna! Den som är bakom kläderna är alltså ”avigsidan”! Hur bra är inte det?

Så en riktigt mysig dag har jag haft. Och eftersom jag jobbar lördag denna vecka så har jag bestämt att jag får fredagsledigt imorgon.
Trevlig helg!

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...