Fullt ös i studion

Det har blivit lite dåligt med bloggande den sista tiden och det har en väldigt härlig och positiv orsak – jag har nämligen fullt upp här! Både förra veckan och denna vecka är fullbokad till max. Många hör av sig och frågar om tider och såklart önskar de bilderna klara innan jul vilket gör att jag föredrar att ta fotograferingen så snart som möjligt för att slippa stressa senare med beställningarna…

Det känns underbart att det går så bra! Och jag fullkomligen ÄLSKAR min studio just nu med den nya, jättefina hyllan som svärfar så skickligt snickrade ihop! Äntligen slipper jag ha alla rekvisita och småmöbler runtikring studion och jag har ett ställe att förvara tavelramar på! Dessutom går det så mycket enklare att dammsuga nu!

Så det är en extra stor fröjd att komma hit på dagarna!

Håller på att planera för julskyltning och tavlor till stora skyltfönstret också. Älskar julen och ser fram emot att få göra det julmysigt här i studion! Vid sidan om studioplanerna växer bebisen i magen så sakteliga och det köps, organiseras, planeras och pysslas inför vårt lilla tillskott. De små projekten i mitt liv verkar aldrig ta slut utan bara bli fler och fler, så jag är jätteglad att jag har ett så fint (pyssel)stöd i både min mamma och Eriks föräldrar! Ja, och i Erik såklart! Han ställer alltid upp vad det än gäller!

Jag är en lyckligt lottad tjej ;-)

ny-hylla-i-studio-lea  ny-hylla-i-studio-lea

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...