Halloweenmys i Studio Lea

I lördags var det Halloween och då passade jag på att bjuda in barn och föräldrar till lite pyssel och ansiktsmålning i Studio Lea! Jag har alltid älskat att pyssla och måla så det här var ett trevlig sätt för mig att fira Halloween på samtidigt som jag kanske blir lite mer ”känd” här i Kärrtorp! Jag tänkte redan från början att det vore kul om Studio Lea inte bara en fotostudio utan även en samlingsplats för barn och vuxna att träffas och ha roligt, att det skulle bli ett ställe där det händer saker då och då! Nu ser jag framför mig många kommande pysselstunder här, för det blev verkligen jättelyckat! Det kom precis lagom antal barn och vuxna för mina 30 kvadratmeter, alla rymdes kring pysselbordet och de som ville fick sin ansiktsmålning!

Självklart hade jag önskat ha tid att gå runt och fota och prata med mina besökare mera… men att sitta och lägga ansiktsmålning på söta barn var ju helt rätt det med! Det var verkligen så himla roligt! Som tur var hade jag Erik där. Han var en stor hjälp både med att hälsa folk välkomna när de kom in och visa vad de kunde hitta på, samt genom att lägga den vita grunden på barnens ansikten innan jag skulle måla dem.

Jag hade väldigt trevligt och det kändes som mina besökare också hade det!

Halloween-i-Studio-LeaHalloween-i-Studio-Leahalloween-pyssel-i-studio-lea  halloween-pyssel-i-studio-leahalloween-pyssel-i-studio-lea  halloween-pyssel-i-studio-leahalloween-pyssel-i-studio-lea  halloween-pyssel-i-studio-leahalloween-pyssel-i-studio-lea  halloween-pyssel-i-studio-leaAnsiktsmålning-i-Studio-LeaAnsiktsmålning-i-Studio-Lea  Ansiktsmålning-i-Studio-Leahalloween-häxaAnsiktsmalning-i-Studio-Lea  Ansiktsmalning-i-Studio-Leaen-söt-halloween-barn-clown  en-söt-halloween-barn-clownen-söt-halloween-barn-clownhalloween-häxa-4Halloween-pyssel-i-Studio-Lea  Halloween-pyssel-i-Studio-LeaHalloween-pyssel-i-Studio-Lea  Halloweenpyssel-i-studio-leaAnsiktsmalning-i-studio-lea  Ansiktsmalning-i-studio-leaAnsiktsmalning-i-studio-lea  Ansiktsmalning-i-studio-leaHalloween-barn-vampyr  Halloween-barn-vampyrHalloween-barn-vampyr  Halloween-barn-vampyrHalloween-barn-vampyrhalloweenpyssel-i-studio-lea  halloweenpyssel-i-studio-leaHelena-Berzelius-i-Studio-Lea  Helena-Berzelius-i-Studio-Lea
Foto: Helena Berzelius och Erik Berzelius, www.leafoto.se

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...