Harry 10 månader

Harry var en glad och sprallig liten kille som jag fick många fina bilder på i studion! Ni som gått förbi min studio i vinter kanske sett bilden på Harry när han står och håller i pappas händer? Den fick bli vinterskyltningstavla!

Jag brukar alltid ge råd till mina kunder vad de kan tänka på att ta på sig och då säger jag ofta en lite finare outfit och en lite enklare ifall man vill ha både uppklädda och ”vanliga” bilder. Båda har ju helt klart sin charm! Man ska dock börja med det som känns viktigast att få fina bilder med, eftersom barn ofta bara orkar en kort stund. Man får passa på i början helt enkelt, att fånga de där härliga leendena och skratten!

När orken tryter är det mysiga att få vara i mammas eller pappas famn :-)

Harrys energi höll dock genom hela fotograferingen! Trots att han var lite förkyld (jag har fått redigera bort en del snor…). Han fick även vara lite tomte på slutet!

barnfoto-studio-lea
barnfoto-studio-lea  barnfoto-studio-lea
barnfoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea  familjefoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea  familjefoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea  familjefoto-studio-lea
barnfoto-studio-lea

Barn- och familjefotografering i Studio Lea, Kärrtorp © Fotograf Helena Berzelius, www.leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...