Harry med mamma och pappa

Harry 10 månader och hans mamma och pappa hade jag jätteroligt när jag fotade. De var en så mysig liten familj! Harry hade nära till skratt och att busade gärna med sina föräldrar. Vi började med enskilda bilder på Harry när han var lite finklädd, med skjorta, hängslen och fluga, för att sedan övergå till mer vardagsnära mys- och busbilder i vitt och jeans. Avslutningsvis tog de fram tomteskruden… Harry var lika fin i alltihopa!

Bilden när Harry står och håller i sin pappas händer blev en tavla i mitt skyltfönster. Jag har inga stora tatueringar själv men jag är grymt förtjust i dem och har länge varit fascinerad av dem! Jag gillar att huden berättar någonting om människan och är alltid lite imponerad att människan vågat göra något så stort och varaktigt… I kontrast med en liten bebis eller ett litet barn är det lite extra fint. Tycker jag.

barnfoto-studio-lea
barnfoto-studio-lea  barnfoto-studio-lea
barnfoto-studio-leabarnfoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea  familjefoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea  familjefoto-studio-lea
familjefoto-studio-lea  familjefoto-studio-lea
barnfoto-studio-lea
Barn- och familjefotografering i Studio Lea, Kärrtorp, Stockholm © Fotograf Helena Berzelius

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...