jag i vecka 31

Idag har jag haft två fotograferingar i Studio Lea – en vild syskonfotografering och en lugn gravidfotografering. Väldigt olika sätt att ljussätta och väldigt olika sätt att fotografera på, utan tvekan! Inför en fotografering krävs lite pyssel både med att möblera om så att bakgrunden får plats att ta över hela golvet samt med att sätta fast bakgrunden på golvet så att den stannar där den ska. Det ska släpas och tejpas och klättras upp på stege… Det börjar bli svårare och svårare för mig med dessa moment! Böja sig framåt är inte något min mage trivs med länge.

Så idag fick Erik komma förbi och hjälpa till att rigga. Han är så snäll min man!

Inför gravidfotograferingen riggade vi den svarta bakgrunden och självfallet provade vi ljussättningen på mig :-) Inte alls särskilt planerat – ingen snygg frisyr, flagnande nagellack och förmodligen rätt dammiga kläder av att ha farit omkring på golvet för att fota barn… Men spontant och med en smickrande sidobelysning – och i svartvitt ser ju allt och alla lite bättre ut…

Tycker jag känner mig så stor och otymplig nu, men jag kan ju se att det är en bra bit kvar innan magen är så där STOR som den brukar vara på de gravida som kommer hit för sitt gravidfoto! Lite kul att det i princip inte syns att jag är gravid bakifrån… Framifrån är det dock ingen tvekan längre!

Gravidfoto-i-studio-leaGravidfoto-i-studio-lea  Gravidfoto-i-studio-leaGravidfoto-i-studio-lea  Gravidfoto-i-studio-lea
Fotograf Helena Berzelius i vecka 31 (30+4) – foto: Erik Berzelius

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...