Lugnet närmar sig…

Just nu är det mycket på alla fronter men efter den här veckan ser det ut att lugna ner sig. På förfrågningar som kommer in nu har jag sagt att denna vecka är sista som jag bokar in fotograferingar på för att hinna leverera bilder innan jul – och för att jag verkligen börjar se fram emot att bara vara hemma och pyssla inför julen och inför bebisens ankomst!

Igår var Erik och jag på ett så kallat tillväxtultraljud. Kändes väldigt lyxigt att få se vår krabat igen! Precis mitt på kurvan ligger den med sina 1500 gram och alla värden var fina. Jag är inne på min andra vecka utan enbrel (min dunderhonung!) vilket börjat märkas, särskilt på morgonen och kvällen då jag går som en gammal gumma. Har fått börja äta kortison vilket såklart är effektivt, men känns ändå som att det är dags att dra ner på tempot snart…

Hög tid att planera de egna julklapparna är det ju också och inte bara tänka på kundbilder och leveranser! Sedan ska förlossningsväskan packas och sista rensningen måste göras hemma för att göra plats för bebisens ”tillbehör” :-) Jag ser fram emot den kommande, lugna ”väntan” faktiskt. Att bara tänka på oss!

Ultraljudsbild-v-31

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...