underbara vardag

Framför mig ligger en vecka HELT fri från kundbokningar! Jag har valt att hålla veckan fri för att hinna ikapp lite grann. Mina kassar är slut, till exempel. Bara en sån sak. Mina kunder måste ju ha något att bära sina fina tavlor och bildboxar i! Måste beställa nya. Måste också beställa en drös nya visningsalbum eftersom jag bytt leverantör. Och nya broschyrer. Och fixa årets prislista. UPPDATERA HEMSIDAN (det har jag behövt göra i två år nu…). Samt föra in statistiken för 2015 (så att jag lär mig vad som givit kunder så att jag lägger krut på rätt annonsering).

Det är inte en lång men rätt så tung Att-Göra-lista. Varje punkt lära ta ansenlig tid i anspråk.

Men åh vad skönt det kommer att kännas när det är gjort! Sen ska det bli ordning på min hemsideuppdatering här framöver hoppas jag… Måste få in en bra rutin! Bra rutiner är a och o.

Bjuder på lite vardagsbilder som avslutning :-) Så här underbart har jag det när jag inte sitter i studion och jobbar! Mycket tid spenderas med en liten sovande Hugo på bröstet, i famnen eller bredvid i babynestet (som Eriks mamma förresten sytt!) eller i vagnen. Än så länge trivs vi bäst med att ha honom nära så han är i princip alltid i samma rum som oss. Vagnen är en utmärkt flyttbar säng! Jag har börjat använda en bärsele också, så att jag kan äta frukost utan att behöva lägga ner honom! Mycket närhet får han!

Det lär nog förresten dröja innan jag gör ett personlig blogginlägg utan att bifoga bilder på vår lilla pojke…
Längtar tills vi får möta hans första leende… för att inte tala om skratt!

liten-pojke  liten-pojke
mina-pojkar  min-lilla-pojke-badar
liten-bebis-pojke  liten-bebis-pojke
liten-bebis-pojke  liten-bebis-pojkeliten-bebis-pojke
liten-bebis-pojke  liten-bebis-pojke
liten bebispojke

Copyright Erik och Helena Berzelius, www.leafoto.se

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...