skönfredag

Allt känns så himla härligt just nu! Ljuset är här igen! Vårfåglarna sjunger! Borta är is och dygnet-runt-mörker. Hugo mår bra efter operationen och är sitt vanliga glada och nöjda jag :-) I studion har jag börjat med dagsljusfotograferingar igen, vilket alltid är lite roligt när man (pga mörkret) nästan bara fotat i studio ett drygt halvår. Jag har också ett intressant projekt på gång… berättar mer när det tagit fart! Min hemsida är kaos men det ska faktiskt bli roligt att ta itu med lite förnyelse där – nu MÅSTE jag faktiskt…

Hugo blir mer och mer medveten om sin omgivning och gillar att ligga och titta på sin rörliga mobil. Det är numera inte så svårt att locka fram de där härliga leendena… Det är så mysigt att ”prata” med honom och höra hans svarande joller. En ny grej han tycker om är att ligga och hålla någonting – en liten handduk eller snuttis – nära ansiktet.

Idag ska jag skaffa två nya objektiv! Har velat köpa dem så länge och i måndags tänkte jag att – varför vänta? Jag vet ju att jag vill ha dem. Båda två. Så ett fast 85mm (den ultimata porträttgluggen) och ett fast 100mm macro (perfekt för att forma små bebisfötter och ringar ex.) ska bli mina! Yey!

Nedan är några bilder som min kompis och duktiga fotografen Linda Broström tog på mig och Hugo när vi hade en liten mammaträff hemma hos henne!

Hugo-1-4Hugo-12-4

Hugo-18-3

Hugo-19-3

Foto: Linda Broström lindisima.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...