passionerade människor till fotoprojekt

Hallå där! Kul att du tittar in!

Jag jobbar som fotograf och driver Studio Lea i Kärrtorp. Vid sidan om mina jobb fotar jag till ett projekt som i december kommer att bli en utställning. Jag söker nu passionerade modeller till detta projekt!

Du kan vara ung, gammal eller mittemellan – åldern spelar ingen roll. Du kan vara bagare, bildmekaniker, bonde, hockeycoach, polis, designer, konstnär, veterinär, dansare, målare, snickare, författare eller tatuerare. Eller vara något helt annat. Du kan spela i orkester, älska spindlar, utöva någon sport, dekorera tårtor eller samla på roliga hattar. Eller hålla på med något helt annat.

Det jag vill är att du har en stor passion – något i ditt liv som du älskar att göra och som tar upp mycket av din tid. Jag tänker mig att du skulle ha svårt att leva utan det. När du pratar om det så ser jag framför mig hur dina ögon börjar tindra…

Fotograferingen tar ca 2 timmar och sker i min studio mot svart/grå bakgrund. Innan fotosessionen pratar vi igenom vad som kan vara bra för dig att ha på dig och ta med dig för accessoarer. Jag vill att det ska framgå i bilden vad du brinner för! Målet med fotosessionen är att få ett klockrent porträtt som jag sedan jobbar vidare med och förbereder för utställningen.

Om du vill vara med i mitt projekt så skicka en bild på dig själv och berätta lite om dig och din passion!

Jag strävar efter att mina bilder ska komplettera varandra och ge en balans till helheten samt att jag ska ha en fin blandning av både unga, gamla, män och kvinnor. Därför kommer jag inte att kunna fotografera alla som kontaktar mig.

Som tack får alla som jag fotograferar tre fina bilder på sig själva digitalt efter fotograferingen samt utställningsbilden efter utställningen.

Skicka ditt brev till kontakt@leafoto.se!

Fotoprojekt-dansare-porträtt
Fotograf Helena Berzelius, Studio Lea © leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...