En god avslutning och en fin start!

Inatt satte sig Hugo upp i sängen (han låg mellan oss och sov) och citerade hela texten till Mors lilla Olle. En sång inte ens jag kan orden på. Han tittade på oss med pigg blick men jag tror inte att han var vaken. Andra meningar han sa till oss denna natt var ”Hästen äter gräs” och det lösryckta ordet ”Solhatt”. Det blev en natt utan mycket sömn, men vad gör det? På morgonen innan vi skulle gå upp och koka gröt gav han mig alldeles självmant en puss på munnen med nappen kvar. Han insåg detta och tog ut nappen och så fick jag två pussar till. Sedan fick även pappa en puss.

Ja. Vad ska jag säga? Härligare morgon finns ju inte.

Jag har haft ett intensivt slut på 2017. Det var mastigt att hinna med både utställning och leveranser i december – fotografernas mest hektiska månad. Det blev några nätter som spenderades i studion och en hel del zombiedagar, men det gick! Och det var grymt kul att se sina bilder på väggen där i Nässjö Konsthall. Det ska bli ännu roligare att se dem på väggen där jag väljer att visa dem här i Stockholm! Den 10-11 februari tror jag att det blir! Boka in det i er kalender!

Utstallning-lives-in-progress-2017

Sedan tog jag semester grottade ner mig i Familjeliv med allt vad det numera innebär (Morgongröt, Briotågbanor, sagoläsning, kittelbus, vattenlek, vattenpussar, barnsånger, skakarumpandans, Netflix (eller Viaplay), kortspel och kakbak.

jul-pa-landet
jul-pa-landet  jul-pa-landet
jul-pa-landet

2017 avslutades med en nyårsfest i goda vänners lag. God middag, mycket glitter och barn överallt. Det var en hit!

nyår
IMG_0173  IMG_0199
IMG_0211  IMG_0254
IMG_0190  IMG_0294

2018 började med att Erik och jag skämde bort oss själva med att ta in på hotell! Alldeles själva! Det är första gången vi gör det så här utan egentlig orsak – och utan att lämna Stockholm! Hugo fick umgås med farmor och farfar i några dagar, vilket han verkligen inte hade något emot… Det kändes väldigt lyxigt, jag kan klart rekommendera det! Vi uppgraderade vårat rum så att vi fick två rum varav ett var ett vardagsrum samt badrum med uppvärmt golv och både badkar och dusch. Frukostbuffé varje morgon, shopping och fika, finrestaurang ute med tända ljus eller take-away-middagar på rummet till en film… allt kändes helt rätt! Vi gick till och med till gymmet några gånger :-)

scandic-star-hotell-sollentuna
scandic-star-hotell-sollentuna
scandic-star-hotell-sollentuna

Nu har jag varit tillbaka i Studio Lea i en vecka och även det känns väldigt bra! Jag älskar varje minut här i min hörna. Blir alltid glad uppifrån och ner när jag ser min skylt. Jag är så lyckligt lottad som får ha det som jag har! Så… ett litet tack till 2017 och ett hej till 2018 :-) Nu kör vi!

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...