Vernissage!

Förra helgen hade jag mitt livs första egna vernissage! Efter tio år som egenföretagare och uppdragstagande fotograf. Det var stort för mig! Och det var jättekul att så många tog sig tiden att komma förbi och titta! Det betydde väldigt mycket för mig! Jag hade öppet ganska många timmar varje dag men det var ändå nästan alltid någon eller några besökare hos mig. Det var en härlig blandning av vänner, nya bekantskaper, modeller till projektet, trogna kunder och bara förbipasserande.

Tack alla som dök upp!!!

Nästa anhalt för mitt projekt GLÖD är det lilla cafét inne på Lindra i Kärrtorp. Där ska de stå en hel månad! Inget mer vernissage, men några fotofika har jag tänkt anordna där. Möten över lite té och bullar med foto som tema! Det ser jag fram emot!

 

Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea  Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea
Vernissage_studio_lea

Copyright fotograf Helena Berzelius, Studio Lea, Kärrtorp, Leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...