Tillbaka

Det har varit stängt i Studio Lea i sju veckor och orsaken har varit att jag fått en knäplastik! Som den småskruttiga barnreumatiker som jag blivit :-)

Jag har alltså bytt ut båda mina trasiga ledytor i höger knä. I tre år gick jag med en stor skena på knät och bylsiga byxor men nu är den väck! Det har dock varit några tuffa veckor efteråt som bestått av (i prioriteringsordning) träning, vila, få smärtlindringen att funka, frustration, jaga läkare, avvänjning av smärtlindring, rastlöshet, humörsvängningar och sömnproblem. Det har gjort att jag inte har varit i studion mer än att jag tittat till min lilla hörna då och då. Jag hade tänkt att jag skulle hinna så mycket under min rehab… Uppdatera hemsidan, beställa behövliga saker till studion, jobba på mitt varumärke, blogga, designa diverse marknadsföringsmaterial…

Ha! Nu förstår jag.

Idag är första dagen tillbaka på kontoret och det känns så bra! Jag går med krycka och har inte riktigt samma ork ännu men jag bokar smart och planerar mina dagar så att jag ska få allt att funka bra! Första fotograferingen är på lördag

Just nu har jag en annons med i tidningen MittI här i närområdet vilket känns väldigt roligt! Jag har ju framför allt många barnfamiljer och egenföretagare bland mina kunder men jag ligger granne med Kärrtorps gymnasium och hoppas att studenterna (eller deras föräldrar) ska få upp ögonen för att jag finns och hitta till Studio Lea som ju ligger precis runt hörnet! Jag har själv mitt studentporträtt – taget i klassisk studio med svart bakgrund – inramat hemma hos min mamma. Jag är så glad att hon tog mig till en fotograf då! Det är enda gången jag gått till fotograf som ung vuxen med hela livets äventyr framför mig.

Det är speciellt att se tillbaka på (nu när jag är så lastgammal och livets äventyr är bakom mig… nja, långtifrån… men ni förstår vad jag menar).

I annonsen har jag en bild på vackra Sofia som jag fotade här i Studio Lea. Jag ska göra ett nytt inlägg med erbjudandet så att det blir tydligt och bra på alla sätt… Ville mest säga HEJ och Jag är tillbaka, även om det är på deltid nu i början. Inser att hemsidan borde vara det första jag tar itu med… Den har blivit helknasig sedan jag köpte en uppdatering som inte är kompatibel med nuvarande ”programering”… Så på bloggen har mitt porträtt plötsligt bytts ut till någon (betydligt snyggare och yngre) brunhårig med blommor och diverse länkar slutat fungera. Hur frustrerande som helst. Kommer att ta timmar att sitta med. Men men…

Bifogar lite bilder på min lille Hugo som nu är två år och fyra månader! Vi var på promenad i Enskededalen i morse. Tänk vad tiden går! Han kan nu säga femordsmeningar och prata i dåtid! Varje dag med honom är ett äventyr.

foto_pojke_utomhus  foto_pojke_utomhusfoto_pojke_utomhusfoto_pojke_utomhusfoto_pojke_utomhusfoto_pojke_utomhus
Copyright fotograf Helena Berzelius / Studio Lea, Kärrtorp / leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...