Julerbjudande 2018

Den 1-7 december i år så erbjuder jag en julmysig fotosession med min mest exklusiva bakgrund och stämningsfull rekvisita. Det finns möjlighet att låna både finkläder, söta accessoarer och vackra tomteluvor. Jag har bland annat både bruna flugor, bruna hängslen och rosetter till både barn och vuxna! På trettio minuter hinner vi få både bilder i finkläder och bilder med jultema, det är valfritt – fotosessionen skräddarsys efter dina önskemål! Det finns såklart också möjlighet att bara ta ”vanliga” vuxenporträtt mot denna fina bakgrund! Så passa på!

Som vid alla mina fotograferingar så lockas leendena fram genom glada tillrop, bus, lek och roliga saker och alla skratt är spontana!

Den 1-7 december finns det tre paket att välja mellan:

Paket 1 – 1900 kr
Fotografering 30 minuter
3 digitala bilder
10 julkort

Paket 2 – 2900 kr
Fotografering 30 minuter
5 digitala bilder
3 inramade bilder i ram, 15×20 cm
20 julkort

Paket 3 – 3900 kr
Fotografering 30 minuter
15 digitala bilder (minst) på ett fint USB-minne
1 inramad bild i ram, 18×24 cm
3 inramade bilder i ram, 15×20 cm
20 julkort

Jag bjuder på glögg och pepparkakor medan jag laddar in bilderna. Ni väljer sedan ut vilket paket ni önskar och vilka av bilderna som ska ingå samt såklart vilken bild som ni önskar till julkortet. Om ni önskar paket 3 så behöver ni bara välja julkortsbilden och förstoringarna, ni får nämligen alla bilder som går igenom min gallring – men allra minst 15 stycken.

Den 14/12 är paketen klara att hämtas!

Du bokar genom att skriva ett mail till mig genom mitt kontaktformulär som du hittar här!
Uppge kod JULFIN och skriv om du önskar en helg- eller vardagstid!

Vardagstiderna för småbarn & småbarnfamiljer är mellan kl. 10-15. Äldre barn (från 7 år) och vuxna kan bokas in mellan kl. 10-18.

PS – om man vill boka en ”vanlig” session så går det såklart utmärkt det med! Då är det som vanligt en längre fotografering med den bakgrund ni föredrar och ni har tillgång till all min rekvisita och kläder/accessoarer. Jag lovar att bjuda på pepparkakor även på er bildvisning, som då blir någon vecka efter sessionen. Till er har jag också ett julerbjudande just nu: Från första och fram till 15 december så ingår julkort (eller vanliga vykort!) vid köp av 5 bilder, ni har ”2 för 1 på bordsförstoringar” och jag bjuder på en 18×24-cm förstoring!

barnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfoto-i-studiobarnfotobarnfoto-i-studioportratt-i-studioBarnfotografering i Studio Lea, Lågskärsvägen 2, Kärrtorp

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...