Porträttsessioner med styling

För några veckor sedan hade jag nöjet att göra ett kreativt samarbete med Hanna Margaretha Stark och Kate Lundin från ”Min granne och jag” och nu har vi fått möjlighet att jobba ihop igen! Under två dagar så kommer det att finnas möjlighet att boka en rabatterad minisession i Studio Lea med styling! Ta chansen att boosta ditt självförtroende, ta fina bilder med ditt barn eller få proffsiga företagsporträtt till sociala medier!

Datum: Fredagen den 5 april och söndagen den 7 april

TRIPP
Fotografering 20-30 minuter
Ingen styling
445 kr

TRAPP
Fotografering 20-30 minuter
Lättare styling (ögon & mun samt en icke allt för tidskrävande hårstyling)
995 kr

TRULL
Fotografering 20-30 minuter
Full styling (bas, hud, ögon & mun samt en mer tidskrävande hårstyling)
1249 kr

Priset avser en person. Det är dock möjligt att boka upp till två personer/session! Stylingen innebär både sminkning och hårstyling. Dessa kan även separeras om man vill ha det ena men inte det andra! Hör av er med era önskemål så fixar jag ett personligt paketpris beroende på era önskemål! Kläder tar du med själv, men konsultera gärna med mig så ger jag dig råd om vad du ska tänka på när du väljer outfits!

I Studio Lea finns möjlighet att låna rosetter, flugor, blommor och hängslen till både stora och små! Jag har även ett stort utbud av vackra gravidklänningar!

Bilderna får ni se direkt efteråt, medan ni mumsar på gott snacks och bubbel! Ni väljer själva hur många bilder ni vill köpa och jag kommer att ha fina rabatter på mina fotoprodukter. Digitala bilder: 445 kr/st (ord. pris 890 kr/st).

Om ni är nyfikna på att se vad jag tar för bilder så kan ni kika här: https://leafoto.se/mina-favoriter/
Och för exempel på företagsporträtt mm, kika här: https://leafoto.se/portfolio-foretag/

Boka din session genom att maila mig på kontakt@leafoto.se

 foretagsportrattforetagsportrattforetagsportrattforetagsportrattforetagsportrattforetagsportratt

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...