En ”Maroon 5”-dag

Idag är en av de första sakerna jag tänker på när jag vaknar att jag vill lyssna på Maroon 5s låt ”Girls like you”. Sedan jag otaliga gånger sett det där klippet på YouTube med pappan som mimar till den tillsammans med sin lilla dotter i badrummet ÄLSKAR jag den låten. Den är ljuvlig.

Erik har ett tidigt pass på sjukhuset så han försvann hemifrån i ottan och Hugo sover hos sin farmor och farfar tisdagar till onsdagar så jag är själv hemma. Det är lite lyxigt att vara själv tycker jag, ibland. Ta en soft morgon med musik att gunga omkring till. Känna sig soft. Idag har jag heller inga kunder att träffa så jag struntar i att sminka mig. Kammar inte ens håret, snor bara ihop det i en rufsig knut.

Kommer till studion vid tio och ser att högarna med grus som jag stört mig på i flera veckor är borta. I studion gör jag ett sista försök att få igång TVn som igår var helt död – och får igång den!

Kan man ha en bättre start på dagen!

Nu väntar bildredigering & bokdesign. Börjar lite lätt och mysigt med bilder på min lilla älskling Hugo och hans trogna följeslagare giraffen Batte. De fick följa med mig till studion efter förskolan för några dagar sedan och jag skulle ju ha en fotosession med Batte tänker jag… men Hugo ville också vara med! Min lilla fining. Så liten men ändå så stor så snabbt.

 

En trearing pojke och hans giraffEn trearing pojke och hans giraffEtt portratt av en trearing pojkeEn trearing pojke och hans giraffEn trearing pojke och hans giraffEn trearing pojke och hans giraffEn trearing pojke och hans giraffBarnfotografering i Studio Lea © Fotograf Helena Berzelius leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...