En riktigt vacker fotobok

Den här fotoboken levererade jag igår till en återkommande kund som jag har i stan. För denna kund gör jag mycket hemma-hos-fotograferingar och har även lite retuschuppdrag på deras privata bilder. Jag kommer dit och dokumenterar när det är kalas eller, som den här boken, när de fått en ny familjemedlem och ville ta lite nyföddbilder och familjebilder. De beställer alltid paket med bilder och produkter och jag älskar att ta tag i deras beställningar för det är alltid stort och exklusivt! Denna gång var det två stycken 50×70-tavlor och så denna bok då.

En 30×30 cm inbunden fotobok i konstläder och maxantalet sidor. Namn och datum graverades på framsidan i guld.
Det blir inte så mycket mer exklusivt än detta! Och det kändes så otroligt bra igår då jag överlämnade allting och de tyckte att det var den vackraste fotobok de sett!

Trevlig helg!

fotobokfotobokfotobokfotobokfotobokfotobokFotografi av exklusiv fotobok i konstläder och gravering i guld © Fotograf Helena Berzelius i Studio Lea, Lågskärsvägen 2 i Kärrtorp

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...