Första brevet till Hugo

Det är en varm sommarkväll och jag sitter i Studio Lea med både ACn och bordsfläkten på för att svalka mig. Jag älskar det här stället och jag hoppas att jag det finns kvar när du läser det här! Jag har en återkommande vision av framtiden där du cyklar hit efter skolan och sitter och gör läxor i soffan medan jag jobbar med bilder på datorn. Ibland spelar du Playstation eller tittar på någon film. Ibland delar vi på en pizza.

Jag hoppas att du vill göra det! Att vi har en sån relation.

Den här sommaren vikarierar jag som arbetsterapeut och träffar dagligen människor som opererats pga. cancer. För många väntar flera operationer och strålbehandling. Många har invaderande metastaser som medicinen inte rår på.
Det gör mig sorgsen och ödmjuk och får mig att reflektera. Och det gör mig oändligt tacksam för livet.

Treåriga Hugo trimmar gräs på landet
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...