I dessa tider

I dessa tider gör vi kreatörer allt vi kan för att hålla oss flytande och det är många som har skaffat arbeten vid sidan om sin kreativa verksamhet. Jag hade turen att få fortsätta på mitt extrajobb vid Smärt- och utmattningsrehab, där jag arbetar enbart digitalt just nu.

Det är utmanande och stimulerande på nya sätt!

Jag har haft grupplektioner i ergonomi och aktivitetsbalans via Teams, gjort handstatus via Skype och skapat träningsprogram och förflyttningsinstruktioner i en mobilapp! Jag har haft stor nytta av min fotografiska kunskap genom att jag tillsammans med kollegorna skapat filmer och bilder som vi använder oss av i vårt digitala material. Det är riktigt roligt!

I Studio Lea har jag en del projekt igång. Tapetsering av min flyttbara vägg, byte av lister, målning av rekvisita, ny taklampa mm. Sånt jag tänkt åtgärda länge men inte kommit mig för. Nu har man tid till det. Och att uppdatera portfolion har jag hunnit! Kika gärna in där!

Där hittar ni bland annat denna lilla sötnos! Jag kunde förut säga att jag sällan fotograferar barn mot vit bakgrund, eftersom det var sant – jag använde oftast någon av mina melerade bakgrunder eller de färgade bakgrunderna. Men sedan kom det plötsligt fler och fler förfrågningar på just vit bakgrund, så senaste halvåret har det blivit en hel del. Jag kan uppskatta det stilrena i det. Särskilt i kombination med avskalade, enkla kläder, typ ljusgrått eller vitt linne/skjorta och jeans.

Den här sessionen var ett riktigt glädjepiller! Min stora favorit är den allvarliga bilden på Gunnar i resväskan! Sötnöt!

Bild av skrattande liten tandlös pojke som leker med klossar i studio
Bild av skrattande liten tandlös pojke som leker med klossar i studio
Bild av liten pojke som leker med klossar i studio
Svartvit bild av skrattande liten tandlös pojke som sitter i en resväska i Studio Lea
Svartvit bild av allvarlig liten pojke som sitter i en resväska i Studio Lea
Närbild av glad liten tandlös pojke som sitter i en resväska i Studio Lea
Bild av glad pojke i Studio Lea
Barnfotografering i Studio Lea

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...