Julierbjudandet

JULI I KÄRLEKENS TECKEN

Det här är till alla er fina, mysiga och kära par därute! För en femhundring har ni hela juli månad möjlighet att föreviga er kärlek bland blomstrande grönska, på en stadspromenad i gamla stan eller i er prunkande trädgård. Vi ses på valfri plats i Stockholm under den vackra kvällssolen för en timmas fotografering. Ni behöver inte tänka på någonting annat än er själva, jag ser till att ni slappnar av och har roligt på fotograferingen! Har ni egna idéer så är jag öppen för förslag!

1-2 veckor efteråt ses vi i min studio för fika och bildvisning. Jag kan lova er att ni kommer att få många vackra, roliga och romantiska bilder att välja mellan.

De första fem att boka får en förstoring på köpet!

STUDIO LEA kärleksfotografering i juli

Share on: FacebookTwitterPinterest