Gravidfotografering i gryningen

Robert och Anni är två goda vänner till mig. De är morgonpigga och tar gärna en tidig morgonpromenad. Jag är långt ifrån morgonpigg men gjorde ett undantag för deras gravidfotografering eftersom de önskat ha den utomhus. Vad gör man inte för den perfekta bilden?

Tanken att ta bilder i gryningen gjorde det faktiskt lite lättare att stiga upp denna septembermorgon 2013! Men bara lite :-) När jag kom dit och såg dimman ligga som ett molntäcke på marken gjorde dock mitt hjärta ett litet glädjeskutt! Bästa förutsättningarna! Och nog är jag nöjd med bilderna vi tog där! Det var några år sedan nu och bilderna är fortfarande några av mina absoluta favoriter bland gravidbilder.  De förtjänar en plats här i portfolion.

I magen väntade förresten en glad och energisk Noah!

dimma
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso  gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
garsgard-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso  gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
gravidfoto-tyreso
Gravidfotografering i Tyresö © Fotograf Helena Berzelius, Studio Lea

Share on: FacebookTwitterPinterest