barnfotografering i Enskede

För några veckor sedan träffade jag lilla bedårande Hilda, 8 månader gammal. Jag hade inte hunnit få ordning på Studio Lea än så fotograferingen hade jag hemma i sovrummet! Det är (som många av er redan vet) inte ovanligt för mig att fota där; rummet är vitt, ljusinsläppet perfekt och kring sängen har jag låtit sätta upp skira gardiner. Små barn brukar inte ha något emot att krypa omkring där!

För att sedan få fina bilder gäller det först att få barnet att känna sig tryggt och sedan att det har roligt! Leksaker som låter, fjädrar och små kittellekar brukar vara en bra idé! Med Hilda fungerade såpbubblor och pärlhalsband alldeles utmärkt!

IMG_6900 IMG_6904IMG_6919 IMG_6961-2IMG_6950IMG_6969IMG_6978IMG_6990 IMG_7022IMG_7078IMG_7120 IMG_7121

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...